Bijna helemaal rond: 'Club Brugge haalt Zweedse middenvelder binnen'

04 mei 2024 20:00

Sportief manager Dévy Rigaux blijft voor Club Brugge de hele wereld afschuimen om goede deals te sluiten. Nu pakt hij zo goed als zeker uit in Zweden.

Club Brugge maakt werk van de toekomst. Volgens Expressen staat de 16-jarige jeugdinternational Mans Isaksson dicht bij een transfer naar blauwzwart.

De middenvelder speelt momenteel bij de derdeklasser J-Sodra IF. Hij trad er al zeven keer aan voor het eerste elftal en wist zo de nodige interesse te wekken.

In Zweden mikken heel wat topclubs op Isaksson, maar hij zou heel dicht bij een overeenkomst met Club Brugge staan, zo meldt het lokale medium.

De bedoeling is dat Isaksson eerst aan de slag gaat bij Club NXT vooraleer hij zijn kans krijgt bij de eerste ploeg. Volgens Transfermarkt ligt zijn marktwaarde momenteel op 200.000 euro, maar Club Brugge zou bijna het dubbele moeten betalen voor de transfer.

Bij Club Brugge zou de jonge Zweed zijn eerste profcontract uit zijn carrière tekenen. Het is wachten tot de deal heel binnenkort rond is, zo klinkt het nog.

Bjorn Vandenabeele

Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.