Grote verrassing in Jupiler Pro League: RWDM grijpt tegen alle verwachtingen in nog naast middenvelder van Antwerp


Foto: © photonews 05 april 2024 07:20

Nog voor de zomermercato begonnen is, zien we een grote verrassing op de transfermarkt. Pierre Dwomoh zal dan toch niet meer bij RWDM spelen vanaf volgend seizoen.

Pierre Dwomoh werd afgelopen zomer door Antwerp uitgeleend aan RWDM. Geen slechte move voor de 19-jarige middenvelder die bij de Brusselse club een basisplaats versierde.

Bij die uitleenbeurt zat ook een aankoopoptie. Voor 1,5 miljoen euro kon RWDM hem overnemen van The Great Old. Maar de aankoopoptie moest dan wel voor 31 maart gelicht worden.

En die deadline heeft de club nu gemist. Volgens transferexpert Sacha Tavolieri zou Eagle Football Holding, de eigenaars van RWDM, het bedrag van 1,5 miljoen euro te veel vinden.

Bij de Brusselse club zijn ze niet blij hiermee. Zijn marktwaarde wordt volgens Transfermarkt op zo'n 2,5 miljoen euro geschat. Dwomoh speelde dit seizoen 28 competitiewedstrijden voor RWDM waarin hij één keer scoorde en één assist gaf.

Maar wat nu met Dwomoh? Die zal naar alle waarschijnlijkheid dan maar voor één seizoen bijtekenen bij Antwerp. Zal hij er nu wel een basisplaats kunnen versieren?

Brandon Morren

Antwerp \\ RWDM
 
 
Reacties.