KAA Gent en KRC Genk schieten weinig op met gelijkspel in Super League

In de Super League stond er tijdens de midweek opnieuw voetbal op het programma in play-off 1. En daarbij waren er een aantal interessante wedstrijden. Ook Genk en Gent speelden een leuke partij.

Uiteraard werd er vooral gekeken naar de topper tussen Standard en Anderlecht, waar OH Leuven van profiteerde door te winnen van Club Brugge. Maar met Gent - Genk was er nog een belangrijke wedstrijd met oog op de top-4.

Bosmans en Van Daele zorgen voor de goals in Gent - Genk

Het werd een zeer boeiend duel in Oostakker, waar Pia Bosmans de bezoeksters al na een minuut op voorsprong wist te brengen. En dus was het aan de Buffalo's om iets proberen terug te doen, maar voor de koffie zou dat niet gebeuren.

In de tweede helft waren er nog heel wat kansen aan beide zijden, tien minuten voor tijd was het Fleur Van Daele die voor de gelijkmaker zorgde. Daar bleef het ook meteen bij: een 1-1 gelijkspel, waar beide ploegen niet echt mee opschieten.

Gelijkspel waar niemand mee opschiet?

KAA Gent blijft op de vierde plaats staan, het heeft nu drie punten meer dan Genk en Club Brugge. Er zijn nog zes speeldagen te gaan in de Super League en ook aankomend weekend zal het ook opnieuw kletteren.

Dan speelt Gent op vrijdagavond al tegen RSC Anderlecht, een dagje later speelt Genk een duel tegen Club Brugge. Hoog tijd voor een driepunter dus voor de Limburgers in play-off 1?