45 seconden op het veld... Grote Belgische belofte moet strijd staken met mogelijk zware blessure


Foto: © photonews 28 april 2024 10:30

Jarne Steuckers begon in de match tegen Standard op de bank, maar mocht toch invallen... voor minder dan een minuut. Hij werd geraakt bij zijn eerste actie en verliet direct het veld.

Standard-STVV was nu niet meteen de match waarvoor iedereen thuis bleef. De basisplaats van Matthieu Epolo was één van de lichtpunten, maar voor Jarne Steuckers (22) werd het een nachtmerrie.

Thorsten Fink heeft hem sinds het begin van het seizoen veel gebruikt, maar tegen de Rouches begon de nummer 18 van STVV op de bank. Hij zag zijn teamgenoten de score openen, maar daarna steeds verder terugvallen.

De Truienaren hielden stand tot aan de rust en gedurende het eerste kwartier, maar bezweken toen Jonathan Panzo met een kopbal uit een hoekschop scoorde, waardoor beide teams weer gelijk kwamen te staan.

Jarne Steuckers komt op... en vertrekt een minuut later

De coach van Sint-Truiden wilde dus iets veranderen, en de invalbeurt van Jarne Steuckers moest het tij doen keren. Bij zijn eerste actie verdiende de 22-jarige speler een hoekschop... maar bleef toen liggen, geraakt aan zijn been.

Na enige behandeling werd al snel duidelijk: de jonge rechtsbuiten moest, nog geen minuut na zijn invalbeurt, het veld verlaten. Hij werd vervangen door Aboubakary Koita. Een harde klap voor de Truienaren en voor de voormalige jeugdinternational, die blijkbaar behoorlijk serieus geblesseerd is geraakt.

Johan Walckiers

Standard \\ STVV
 
 
Reacties.