Igor Thiago deed na zijn waanzinnige transfer een serieuze belofte aan bestuur van Club Brugge...

07 mei 2024 21:00

Igor Thiago tekende afgelopen winter bij Brentford. De spits trekt na dit seizoen voor 37 miljoen euro (inclusief bonussen) naar de Premier League.

Igor Thiago lijkt steeds meer terug in vorm te geraken. De spits realiseerde afgelopen winter een recordtransfer naar Brentford. Voor 37 miljoen euro zal hij de overstap maken naar Brentford.

Maar meteen na zijn transfer kwam hij in een serieuze dip terecht bij Club Brugge. Thiago scoorde niet meer, kon geen schoten meer op doel richten en pakte zelfs een rode kaart.

De laatste weken lijkt Thiago er wel weer bovenop te komen in de play-offs. Hij kan nog van goudwaarde zijn voor Club Brugge, dat heeft hij uiteindelijk ook beloofd...

Volgens Het Laatste Nieuws zou Thiago na zijn transfer zijn gaan praten met afscheidnemend CEO Vincent Mannaert en Director of Football Dévy Rigaux. "Bedankt voor alles. En maak jullie geen zorgen. Ik verlaat Club Brugge met een prijs", zou hij verteld hebben.

En wanneer de Braziliaan deze woorden uitspreekt is een finale van de Conference League erg ver weg, en is de kloof tussen blauw-zwart en Union enorm groot. 

"Thiago meent elk woord ervan", vertelde zijn makelaar Marcelo Beer bij HLN. "Hij wil geschiedenis schrijven voor Club Brugge. Dat etiket van ‘recordtransfer’ is misschien wel leuk voor nu, maar wie weet dat nog binnen vijf jaar?"

"Supporters herinneren enkel de spelers die hen prijzen heeft bezorgd. Geschiedenis schrijven, dat is het enige wat hem kan schelen. Hij wil vertrekken door de grote poort."

Brandon Morren

Club Brugge \\ Fiorentina
 
 
Reacties.