'Extra (onverwachte) miljoenen lopen binnen op Bosuil: Liverpool wil veel geld geven voor toptransfer'

10 mei 2024 07:00

Royal Antwerp lijkt deze zomer opnieuw de miljoenen goed te kunnen gebruiken. In die optiek lijkt de doorverkoop van Willian Pacho net op tijd te gaan komen. Hij maakt het mooie weer in Duitsland momenteel.

Zoals geweten is de financiële situatie bij Antwerp niet echt rooskleurig. Zo werd er al gezegd dat er verschillende spelers verkocht zullen moeten worden, waaronder goudhaantje George Ilenikhena. Maar er kunnen straks onverwachte en welkome miljoenen binnenstromen.

In Engeland zijn ze er immers zeker van dat Liverpool gaat doorduwen om verdediger Willian Pacho binnen te halen. De 22-jarige Ecuadoraanse international speelt de pannen van het dak bij Eintracht Frankfurt en heeft de interesse van verschillende topclubs gewekt.

Met name Arsenal en Liverpool azen al lang op de speler. En dat lijkt goed nieuws voor Antwerp, als Frankfurt besluit om Pacho te verkopen. Volgens Sky zou Liverpool de vraagprijs van 50 à 60 miljoen euro willen betalen.

Extra miljoenen voor Antwerp?

Een akkoord is er echter nog niet op clubniveau, dus blijft het nog wat afwachten. Sowieso heeft Antwerp een pittig doorverkooppercentage kunnen bedingen bij de transfer van Pacho naar Frankfurt. Op die manier kan men op de Bosuil dromen van enkele nuttige extra miljoenen.

Frankfurt staat sterk in de onderhandelingen gezien de interesse van andere topclubs en het feit dat Pacho nog een contract tot 2028 heeft bij de club. Op Transfermarkt wordt zijn huidige waarde geschat op 30 miljoen, maar daar zullen ze dus niet tevreden mee zijn.

Aernout Van Lindt

Bundesliga \\ Beker van België \\ Antwerp \\ Bor. Mönchengladbach \\ Eintracht Frankfurt
 
 
Reacties.